Citaverde

Greenport opleidingen

De Greenport opleidingen die worden aangeboden worden ook wel bedrijfsgerichte opleidingen genoemd. Dit omdat de opleidingen op maat worden gemaakt voor een bedrijf. Er wordt rekening gehouden met o.a. de werkzaamheden en het niveau van de werknemers.

Deze opleidingen zijn zeer geschikt voor medewerkers in de Agrologistieke branche die vaak wel al praktijkervaring hebben maar geen diploma hebben binnen de Agrologistiek. Met behulp van EVC procedures kan een opleidingsprogramma ingekort worden wanneer blijkt dat iemand reeds over veel benodigde competenties beschikt. Tevens kunnen deze opleidingen ingezet worden om iemand van buiten de branche om te scholen voor de Agrologistiek.

De Greenport opleidingen die worden aangeboden hebben betrekking op:

Voor meer informatie over de mogelijkheden van Greenport opleidingen op MBO niveau en het inzetten van EVC gaat u naar de website van CITAVERDE Bedrijfsopleidingen of neemt u contact op met een van onze opleidingsadviseurs.

Meer informatie over de doorlopende leerlijn mogelijkheden van Greenport onderwijs kunt u vinden op www.greenportopleidingen.nl